Občina Zagorje ob Savi
5. Adriatic Cup 2011

V soboto, 15.10.2011 se je 7 tekmovalcev Kluba borilnih veščin Pon*Do*Kwan Zagorje odpravilo na 5. Adriatic Cup 2011, ki je potekal v Crikvenici na Hrvaškem. Prijavljenih je bilo 170 tekmovalcev iz 20 različnih klubov.

Vsi Zagorski tekmovalci so se borili v disciplini Semi Contacta in prikazali odlične borbe ter zopet dokazali, da so eden izmed najboljših klubov v Sloveniji. Med mlajšimi kadeti je Harun Hodžič dosegel 1. mesto, prav tako pa je med mlajšimi kadeti tekmoval Tadej Kolander, ki je na koncu zasedel 3. mesto.

Med starejšimi kadeti pa so KBV Pon*Do*Kwan Zagorje zastopali: Brigita Perak, ki je dosegla odlično 2. in 3. mesto, Miha Drnovšek, ki je dosegel 2. mesto, Tjaša Vozel, ki je prav tako dosegla 2. mesto in Tjaša Kovačič, ki pa se žal ni povzpela na stopničke. Naša najstarejša tekmovalka, ki je sodelovala na tem turnirju pri mladinkah, Melinda Ramadani, pa je dosegla 2. mesto.

S temi skupnimi rezultati pa so tekmovalci KBV PDK Zagorje dosegli še  2. mesto v posebni kategoriji, imenovani najboljši klub. Zaslugo za te uspehe gre tudi trenerju Primožu Bračiču, ki jih je spremljal na tem turnirju. Vsem tekmovalcem želimo še naprej obilo sreče in veliko uspehov.