Letošnja prireditev »Dobrote slovenskih kmetij« zaradi epidemije COVID 19 poteka nekoliko drugače kot v preteklih letih. Osrednji del prireditve, državno ocenjevanje prehranskih izdelkov s kmetij, pa izvajajo kljub temu. V okviru te prireditve lahko dobrote, ki so rezultat njihovega dela, oddajo v oceno le kmetije- člani kmetijskih gospodarstev. Letos je sodelovalo tudi 20 kmetij iz Zasavja. Nekaj kmetij iz občine Zagorje ob Savi je bilo uspešnih in so za senzorično kakovost živil prejeli priznanja.
Kmetija Sešlar (Silva in Franci) iz Podlipovice je prejela priznanja za mlečne izdelke iz ekološke biodinamične pridelave - zlato priznanje za albuminsko skuto in surovo maslo, za poltrdi sir pa bronasto priznanje.
Albin Ravnikar s Spodnjih Izlak je prejel zlato priznanje za orehovo potico in bronasto za kruh iz krušne peči.
Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava
Spletna stran za nemoteno delovanje uporablja piškotke
Spletna stran za delovanje uporablja samo nujno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.