Na prvi delavnici, predavanje z naslovom »Nezdrava hrana v času praznikov« bomo spoznali, kako si lahko hitro ustvarimo zaželen miselni vzorec prehranjevanja, da se tudi v času praznikov in "polne mize" lahko skoncentriramo na manjše količine zaužite hrane, čeprav se takrat vsi radi pregrešimo. Delavnico bo vodila Nina Pustotnik, inženirka živilstva in prehrane, diplomirana na BIC Ljubljana, Višja strokovna šola.
Projekt nastaja in se tudi izvaja v Zagorju ob Savi v prostorih društva Tandem Zagorje. Delavnice se lahko udeležijo interesenti z območja celotne Slovenije. Čas predvidene delavnice: 7. december 2017, predvidoma med 16. in 17. uro popoldan. Izvedba projekta ima trajen učinek na udeležence delavnice, saj bodo udeleženci delavnice dobili določene smernice, ki jim bodo pomagale, da se bodo zdravo in uravnoteženo prehranjevali čez celotno leto.
Spletna stran za nemoteno delovanje uporablja piškotke
Spletna stran za delovanje uporablja samo nujno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.