Regionalni center za razvoj v sodelovanju s Srednjo šolo Zagorje organizira delavnico
ZASAVSKE JEDI IN OSNOVE V GOSTINSTVU, ki bo
v četrtek, 12.04.2012, ob 14.00 uri v prostorih za praktični pouk Srednje šole Zagorje, Cesta zmage 5, 1410 Zagorje ob Savi.
Udeležba na delavnici je
brezplačna za vse gostince in bo zajemala naslednje tematike:
- teoretični uvod o bontonu, strežbi, znanju strežnega osebja,
- praktična kuharska delavnica z zasavskimi jedmi,
- delavnica o dekoraciji prostora, miz in krožnikov,
- degustacija hrane in pijače.
Vsi udeleženci delavnice ste tudi vljudno vabljeni
v petek, 20.04.2012 na drugo delavnico, kjer bodo bodoči gostinci / dijaki SŠ Zagorje za 4. predmet poklicne mature pripravljali jedi iz zasavske kuhinje.
Prosimo vas, če nam lahko vašo
udeležbo na delavnici ZASAVSKE JEDI IN OSNOVE V GOSTINSTVU
potrdite najkasneje do ponedeljka, 09.04.2012, do 12.00 ure.
Na vsa vaša vprašanja v zvezi z delavnico bomo odgovorili na telefonski številki
03 56 60 514 ali na elektronskem naslovu
jernej.lipar@rcr-zasavje.si.